Hotel Trandafirul Galben 2*

LOCALIZARE
Hotel Trandafirul Galben este situat la poalele muntilor Domogled in statiunea balneara Baile Herculane.

CAZARE
Hotelul va pune la dispozitie 28 de camere, dintre care: 8 camere double twin si 16 camere matrimoniale, 1 apartament de 3 persoane si 3 apartamente de 4 persoane. Toate camerele sunt deosebit de moderne si confortabile, dispunand de tv , cablu tv, internet wireless, baie proprie cu dus.

FACILITATI HOTEL
Unitatea ofera frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, parcare, piscina, masaj, solarium, terasa, living, seif la receptie, bar, restaurant, beauty center, sala de conferinte Strandul Trandafirul Galben este situat la Hotel Trandafirul Galben. Strandul detine terasa de vara unde se pot servi bauturi sau preparate la gratar. Pretul la intrare la strand pentru persoanele care nu au cazare la Hotel Trandafirul Galben este de 5lei/zi

ATRACTII TURISTICE
Cei interesati sa vada imprejurimile pot vizita:Muzeul de Istorie Nicolae Cena, Cazinoul, Parcul Central, Statuia lui Hercules, Vila Elisabeta, Grota Haiducilor, Crucea alba, Cascada Vanturatoarea, Grota cu Aburi, Pestera lui Adam, Baile Imperiale Romane.

Facilitati

Cazare : – Seif la recepţie
– Centru Spa
– Bazin agrement
– Acces la internet în toate camerele şi în sala de conferinţă
– Restaurant cu aer condiţionat
– Incălzire centrală
Camera: – minibar
– telefon
– televizor prin cablu
– acces internet
– uscător de păr
– cabină de duş

Servicii masa

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 80 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate. Pentru conferințe, întâlniri de afaceri sau teambuilding-uri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 60 de locuri.

Tarife

Oferte speciale

Activitati recreative

– Croaziera pe Dunare ( cu vizita la Manastirea Sf Ana)
– Manastiri din Gorj ( cu vizita la Manastirea Tismana, Polovragi si Lainici)
– Cascada Bigar & Morile de pe Valea Rudariei
– Excursie in Serbia ( cu vizita Donji Milanovac si Kladovo)
– Tiroliana/Rapel/Escalada
– Drumeţii montane efectuate pe trasee de mare atractivitate (“La Crucea Albă”, “Traseul împărătesei”, “Cheile Ţăsnei”, etc.), urmăresc ca turiştii să beneficieze de aer şi climă cu proprietăţi terapeutice deosebite precum şi de cadrul natural excepţional în care se află staţiunea, parte integrantă a Parcului naţional Valea Cernei – Domogled.

Rezervare

0lei
0lei

Detalii

Tarifele sunt pe camera/noapte.

Tip unitate Hotel
Total camere 31
Total locuri 62
Tarif de la 85 lei